Peugeot leasing

Peugeot

Meillä myynnissä olevat Peugeot mallit

Arman Peugeot perusti yhtiön nimeltä Société des Automobiles Peugeot vuonna 1896. Siitä alkoi yhtiön tarina joka tänä päivänä tunnetaan Peugeot autojen valmistajana Ranskassa.

Peugeot on valittu kuusi kertaa Vuoden autoksi Euroopassa. Suomalaisille Peugeot on varsin tunnettu rally piireistä. Legendaarinen Peugeot 205 tunnetaan muun muassa kun Ari Vatanen, Timo Salonen ja Juha Kankkunen varmisti moninkertaisesti rallin maailmanmestaruuden.

Etsitpä sitten henkilö- tai hyötyajoneuvoa, Peugeot sopii hyvin leasing autoksi yrityksellesi. Valikoimassa on laajasti eri malleja. Hyötyajoneuvoiksi leasingrahoituksella sopii hyvin Peugeot Partner, Peugeot Expert ja Peugeot Boxer.

Voit myös asiakaspalvelumme avulla liittää mukaan rahoitusleasing sopimukseen kätevän Peugeot huolenpitosopimuksen. Näin autoilusta muuttuu entistä huolettomammaksi.

Autoni on suomalainen yrittäjävetoinen yritys joka pystyy tarjoamaan kaiken kokoisille yrityksille edullisen kokonaisratkaisun auton hankinnassa. Meillä et maksa turhasta. Meidän ainutlaatuinen digitaalinen myynti alusta säästää kustannuksia ja se on aina sinulle asiakkaana etu. Autoni - kun hinnalla on väliä!